Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a săturat de tinerii din PSD: Pe unii îi salutam și nu răspundeau, nu e Gara de Nord

liviu dragnea psd

Sediul central al PSD nu este Gara de Nord sau o autogară, iar partidul are o strategie de campanie care nu doreşte să fie cunoscută de adversari politici, a declarat, joi, preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, menţionând că au dispărut în sediu nişte evidenţe cu membrii de partid.

Acesta este unul dintre motivele pentru care a decis ca în sediul PSD să funcţioneze doar echipa de campanie.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

"Sigur, astea nu sunt date secrete, nu ne speriem. M-a deranjat foarte tare, dar principalul motiv pentru care am luat această măsură îl reprezintă dorinţa mea ca în sediul din Kiseleff să funcţioneze echipa de campanie electorală. Or, au fost foarte multe situaţii în ultima lună când mă întâlneam cu tot felul de cetăţeni mai tineri sau mai puţin tineri prin sediu, pe care nu-i cunoşteam. Pe unii îi şi salutam, le dădeam bună ziua şi nici măcar nu răspundeau. Şi atunci am spus că la noi în sediu nu este Gara de Nord, nici măcar autogară. Este un sediu de partid - un partid responsabil, serios şi respectat în care vreau să funcţioneze doar cei care sunt implicaţi în campania electorală şi atât", a precizat Dragnea.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

Întrebat dacă se teme de procurori că este ascultat, Liviu Dragnea a spus: "Nu mă tem nici de procurori, îi respect foarte mult, nu mă tem nici de serviciile secrete, nu cred că cineva se gândeşte că eu nu sunt ascultat. Nu cred, eu cel puţin nu mă gândesc sau sediul. Şi nu cred că îşi permit să facă acest lucru. Noi nu avem de ascuns lucruri faţă de instituţii ale statului, dar fiind într-o campanie electorală, înseamnă că suntem într-o competiţie electorală, asta înseamnă că avem şi adversari politici. Sigur că fiecare partid îşi face o strategie în limitele legii, o strategie pe care nu vrem să o afle şi ceilalţi, că s-a mai întâmplat, nu e nimic spectaculos".

Citește și: Donald Trump a comis-o din nou: A numit-o Miss Piggy pe o fostă Miss Universe / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.