Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de GRAȚIE pentru Orange

orange

Orange Romania se afla la a patra ancheta efectuata de catre Consiliul Concurentei. Operatorului de telecom i-au fost atribuite mai multe plangeri legate de posibile incalcari ale reglementarilor de concurenta a declarat presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Orange Romania este suspectata in aceasta a 4 ancheta, demarata in luna aprilie, de un posibil abuz de pozitie dominanta, conform News.ro

Investigatia se refera la un posibil tratament discriminatoriu practicat de Orange in relatia cu companiile active pe piata platilor prin mesaje scurte prin intermediul telefonului mobil, respectiv pe piata mesajelor scurte publicitare prin intermediul telefonului mobil din Romania, a informat autoritatea de concurenta.

”Suntem in situatia nu foarte fericita, am declansat in acest an a patra investigatie impotriva lui Orange. Am terminat in 2010 una, in care i-am si amendat, am terminat dupa aceea doua prin angajamente privind comercializarea cartelelor preplatite si privind tarifele pe care le percep celor care suna din alte retele. Acestea s-au terminat fara sanctiuni, dar le-am impus anumite schimbari ale comportamentului”, a spus Chiritoiu, pentru News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.