Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură GREA pentru Mircea Dinescu! Afacerile poetului au luat-o la vale. Ce sumă URIAȘĂ a pierdut

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea dinescu

Poetul Mircea Dinescu este proprietarul unui conac plasat pe malul Dunarii, in comuna doljeana Cetate, al carui nume este "Port Cultural Cetate”. Conacul, unde Dinescu a organizat mai multe evenimente culturale, are o crama unde se servesc vinurile facute pe podgoriile poetului, dar si un restaurant si camere pentru dormit.

Din pacate pentru Dinescu, afacerea nu ii aduce si satisfactii financiare. Astfel, din 2009 si pana in 2015, firma prin care isi desfasoara activitatea "Port Cetate" a avut o pierdere totala de aproximativ 1,5 milioane de lei, adica 330.000 de euro.

Scandal de PROPORŢII în SUA! Americanii, PETIŢIE împotriva unui grup de cetățeni români de etnie romă

Ultimele rezultate de la Registrul Comertului sunt si mai proaste, in 2016 inregistrandu-se un deficit record, de 443.529 de lei, adica de 100.000 de euro. In total, firma poetului i-a adus acestuia pierderi de aproximativ 430.000 de euro, potrivit KanalD.

„In localitatea Cetate, vecină cu Bulgaria şi la doar caţiva kilometri de graniţa sârbească, se spune că cocoşii cantă în trei limbi – sârbă, bulgară şi română. Aşa că ideea unui port cultural multinaţional s-a potrivit ca o mănuşă. Cuptoarele pentru ars ceramica sînt concurate de cuptoarele în care se frig berbecii de la ferma poetului căzut în doaga agriculturii, iar tiradele aprinse ale autorilor străini invitaţi la colocvii sînt stinse cu vinuri nobile din producţia proprie. Păstrînd proporţiile, după negustorul de sclavi Rimbaud, negustorul de vin Dinescu pare un dulce copil. Aşa că nu vă sfiiţi şi călcaţi-i pragul casei", declara Dinescu despre conacul sau. Din pacate pentru Dinescu, afacerea nu ii aduce si satisfactii financiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.