Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță că a dat LOVITURA în PNL/VIDEO

Ludovic Orban și-a depus oficial candidatura și moțiunea cu care va candida la șefia Partidului Național Liberal, la Congresul din luna iunie. Orban și-a depus candidatura flancat fiind de doi grei ai PNL, Mircea Hava și Ilie Bolojan. În discursul de lansare al candidaturii, Orban a anunțat că are sprijinul a 27 de filiale județene ale PNL.

Citește AICI MOȚIUNEA pe baza căreia va candida Ludovic Orban la șefia PNL.

”Am depus proiectul de moțiune cu numele PNL- Forța Dreptei. Am alături de mine o echipă puternică,

Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc țara, sunt un liberal convins, un liberal până în măduva oaselor. Niciodată nu am fugit de o bătălie, niciodată nu am dat înapoi.

Proiectul nostru este acela de a construi un PNL care să aibă forța să câștige toate alegerile de acum încolo. Ca și parttid politic ne luptăm pentru dreputrile și libertățile individuale, susținem inițiativa privată, avem ca obiectiv să întărim autonomia locală să permitem oamenilor aleși la nivel local să pună în aplicare proiectele propuse.

Ca și echipă suntem convinși că PNL poate recâștiga încrederea românilor, încrederea electoratului. Suntem hotărâți să câștigăm președinția PNL nu pentru noi, nu pentru partid, ci pentru oameni.

Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de PNL și noi suntem pregătiți să dăm acest partid României”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat ce susținere are, Orban a explicat că are semnăturile a 27 de președinți de filiale.

”Din câte știu eu există 27 de semnături ale președinților de filiale, dar în spatele acestor semnături există susținere în forurile statutare. Niciun președinte de filială nu a semnat de capul lui, ci deciziile s-au luat în forurile de conducere ale organizațiilor PNL”, a mai spus Orban.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.