Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban spune cum i-a ales Liviu Dragnea pe miniștri

guv.ro
guvernul grindeanu

Liberalul Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, a catalogat, joi, la Alba Iulia, Guvernul Grindeanu drept 'unul foarte slab', în care 'fiecare vechil din gaşca lui Dragnea a primit câte un minister drept compensaţie'.

Orban a afirmat într-o conferinţă de presă că Guvernul Grindeanu nu va rezista mult şi că premierul 'va fi sacrificat în momentul în care nu va avea capacitatea să pună în practică promisiunile 'science fiction' ale lui Dragnea din campania electorală, scrie agerpres.ro.

'Este un guvern foarte slab. Dragnea i-a oferit drept cadou fiecărui vechil al partidului de guvernământ posibilitatea de a pune câte un ministru pe câte un minister mai important. Vechilii şi-au pus nişte oameni de mâna a doua. Vezi ministerul Transporturilor, pentru domnu Bădălău, sau primul ministru al fondurilor europene, dar şi al doilea ministru pentru vechilul Ţuţuianu şi aşa mai departe. Deci, e o împărţire aşa: fiecare vechil din gaşca lui Dragnea a primit câte un minister drept compensaţie. Este foarte slab din punct de vedere al competenţei profesionale. E un guvern de slugi care lucrează în comandită simplă, adică ascultă ordinele fiecărui baron', a declarat Ludovic Orban.

Liberalul a susţinut că Sorin Grindeanu 'numai îşi imaginează că conduce guvernul acesta şi că vreun ministru îl ascultă pe el în activitatea ministerului respectiv' şi a opinat că guvernul nu va rezista mult.

'Nu pot să anticipez cât va rezista. Probabil el va fi sacrificat ritualic în momentul în care nu va avea capacitatea să pună în practică promisiunile science fiction ale lui Dragnea din campania electorală. Şi, atunci, normal că trebuie găsiţi vinovaţi şi ei vor fi acarii Păun, vinovaţii de serviciu. Oricum, are cea mai mică încredere pe care a avut-o vreodată un guvern la trei luni de la instalare. Să ai 30% încredere la trei luni de la instalare este o contraperformanţă care cred că nu a mai fost egalată de niciun guvern de la Revoluţie până astăzi', a conchis Orban.

Candidat la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban s-a întâlnit joi cu activul de partid din Alba, cu consilieri, primari şi viceprimari liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.