Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleșcanu e sincer: Cum putea SIE s-o fileze pe Elena Udrea

Udrea

Teodor Meleșcanu a renunțat la șefia SIE pentru a participa la cursa prezidențială. Joi au apărut pe un site poze cu Elena Udrea și șefa DIICOT, Alina Bica, într-o vacanță la Paris. Președintele Băsescu a acuzat că a fost un filaj organizat de SIE. În perioada în care au fost făcute pozele, 14-16 februarie, șeful SIE era Meleșcanu.

”In ceea ce priveste SIE, sunt profund dezamagit ca deja a doua oara in decursul acestei campanii este tarat intr-un scandal in care n-are nicio vina. Sigur, presedintele Basescu, fiind la finalul mandatului, n-are multe de pierdut, insa Romania are multe de pierdut dintr-o asemenea campanie.

Toate operatiunile care sunt sensibile sau arhiva, nu pot fi consultate decat cu aprobarea sefilor structurilor de informatii. Pentru o asemenea operatiune ai nevoie de cel putin 10-15 aprobari.
Sa zicem ca pot exista persoane din cadrul serviciilor care pot intreprinde actiuni, dar sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat.”, a declarat Meleșcanu la Antena 3.
Meleșcanu îl acuză pe Băsescu de faptul că ditruge imaginea SIE, iar Serviciul a ajuns să fie ținta unor atacuri din Ungaria și Rusia.
”Din punctul meu de vedere, cea mai mare paguba care s-a putut crea in urma acestor acuzatii a fost pentru imaginea serviciului nostru, dar si a celor care lucreaza in acest serviciu, care isi pun in pericol viata si libertatea pentru a-si sluji tara.
Adevarul este unul simplu, in toata lumea exista paparazzi, oameni cu aparate de fotografiat. Poti obtine usor acele facturi de hotel, dandu-te drept un client care a pierdut factura.
Din toate punctele de vedere, evident ca nu are nicio implicare SIE, cu atat mai mult cu cat ne aflam intr-o perioada in care serviciile sunt esentiale pentru asigurarea pacii si securitatii.
Sunt profund dezamagit de acest tip de atacuri. Doar pentru simplul fapt ca Vocea Rusiei si presa din Ungaria a preluat aceste acuzatii, ma face sa nu mai am niciun comentariu.”, a punctat Meleșcanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.