Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj ironic al celor din PSD pentru cei nou veniţi de la UNPR: 'Le urez 'bun venit'

psd sigla

Liderul Grupului senatorial PSD si Presedinte al Consiliului National PSD, Mihai Fifor, ii felicita pe senatorii Ionel Agrigoroaei, Dan Ionita, Ion-Simeon Purec, Lucian Iliescu, Dumitru Bujor, Marin Burlea si Liviu Bumbu pentru decizia de-a se alatura Grupului PSD.

“Incepand de astazi, Grupul PSD, care avea 55 de membri, a ajuns la 62 de senatori. Le multumesc noilor mei colegi si ii asigur ca impreuna vom legifera, ca si pana acum, doar in interesul alegatorilor!“, a precizat Mihai Fifor, Liderul Grupului PSD.

Dumitru Bujor a fost ales parlamentar de Bacău. Octavian Liviu Bumbu este Senator ales in Neamt. Senatorul Ionel Agrigoroaei a fost ales in colegiul uninominal 1, din Iasi. Dan Ionita este parlamentar ales in colegiul uninominal 3 din Circumscripţia electorală nr.31, Prahova. In timp ce Ion-Simeon Purec este parlamentar ales in colegiul uninominal 2 din Circumscripţia electorală nr.11, Caraş-Severin. Lucian Iliescu a fost ales senator de Giurgiu, iar Marin Burlea, este senator de Iasi.

Este primul plen al Senatului cand un numar atat de mare de parlamentari a decis sa faca anuntul public privind trecerea la un Grup parlamentar.

In urma anunturilor facute in plenul Senatului, Grupul UNPR a fost desfiintat, ca urmare a rămânerii unui număr mai mic de șapte parlamentari ai acestui grup, comform articolului 16, aliniatul 2, din Regulamentul Senatului, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.