Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, AMENINŢĂRI în direct pentru benzinari: 'Putem umbla la redevenţe'

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Noua acciză pe combustibil i-a scos din sărite pe cei din domeniu şi nu numai. Toată lumea se teme că preţul combustibilului va creşte şi odată cu acesta şi multe altele. Mihai Tudose dă asigurări că aceste lucruri nu se vor întâmpla, în caz contrar, trece la alte măsuri dure. Premierul spune dacă vor creşte preţurile atunci se vor discuta şi redevenţele cu companiile străine din ţara noastră.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR! Cum au fost umilite angajatele unei fabrici din România de patronul străin

"Accizele la carburanţi trebuie să crească pentru că nu a fost taxă la carburanţi în 2016 şi nu au scăzut preţurile. Să vedem acum. Punem taxa şi cresc preţurile? Vedem. Dacă cresc preţurile, putem umbla şi noi la redevenţe. Nu urmează santaj. Nu mai avem dialog cu ei decât instituţional. Trebuie să fim o ţară independentă şi unită. Dorim un stat puternic şi prietenos doar cu cei serioşi. Ei au bugetul, noi suntem 20 de milioane de români. Suntem mulţi. Această creştere de acciză nu îi va influenţa negativ pe români", a spus Tudose în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Milionar celebru divorțează din nou! Suma uriașă pe care i-o va plăti fostei soții

Tudose are şi explicaţii pentru noua taxă. "Suntem pe primul loc la decese în şosele. Nu pentru că suntem şoferi proşti ci pentru că nu avem autostrăzi. Trebuie să alimentăm bugetul pentru infrastructură. Cred că va ieşi o parte de autostradă în mandatul meu. Dacă unii nu sunt în grafic când construiesc o autostradă, poate pleacă ei. Poate sunt ei de vină", a încheiat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.