Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose: 'S-a terminat asfaltarea pistei 1 la Aeroportul Otopeni, au început demersuri pentru un terminal nou, s-au dublat fluxurile de pasageri'

www.libertatea.ro
avioane pistă aeroport Otopeni

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, într-un interviu la Antena 3, că ”se întâmplă” lucruri bune și în domeniul transporturilor, unul dintre exemple fiind Compania Națională Aeroporturi București. Primul ministru a remarcat câteva dintre cele mai importante obiective realizate în doar câteva luni, în acest an, de conducerea CNAB. Astfel, Mihai Tudose a enumerat încheierea lucrărilor de reparații la pista nr. 1, a punctat dublarea fluxurilor de pasageri, pe sosiri și plecări la Aeroportul Henri Coandă, precum și demersurile inițiate de administrația CNAB pentru construcția unui nou terminal la cel mai mare aeroport din țară.

”S-a terminat asfaltarea pistei 1 – adică lucruri care nu prea se mai întâmplaseră – un terminal nou, fluxurile de pasageri. Se întâmplă lucrurile şi în transporturi”, a declarat Tudose.

Citește și: Claudia Țapardel, europarlamentar PSD: 'Transportul pe Dunăre poate deveni structura de rezistență a economiei europene'

Compania Națională Aeroporturi București a realizat, în acest an, într-un timp record, lucrări de asfaltare a 67.000 de mp la pista nr. 1 a Aeroportului Henri Coandă și la căile de rulare a aeronavelor.

În cursul verii, administrația CNAB a dublat capacitatea de operare a Aeroportului Henri Coandă pe ambele fluxuri de procesare a pasagerilor la controlul de securitate. Aceste măsuri prin care s-au suplimentat liniile de control au condus la diminuarea semnificativă a timpului de așteptare a pasagerilor la controlul documentelor, atât pe fluxul de sosiri, cât și pe cel de plecări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.