Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Neamţu, apărat din PNL după criticile de la Cotroceni

neamtu

Mihail Neamţu este apărat din interiorul PNL, chiar dacă liberalii au fost criticaţi de un consilier al lui Iohannis după ce l-au invitat pe fondatorul Partidului Noua Republică la o dezbatere despre valorile dreptei.

O dezbatere despre valorile dreptei a fost organizată marţi de Centrul de Analiză Strategică Aplicată. Pe lângă lideri ai PNL, o prelegere a fost susţinută şi de Mihail Neamţu. Prezenţa lui Neamţu la eveniment a fost taxată de Andrei Muraru, consilier prezidențial pentru relația cu societatea civilă.

Vezi şi: Consilier al lui Iohannis, critici dure pentru PNL. De unde a pornit scandalul

Andrei Muraru este contrazis de deputatul Theodor Paleologu. Acesta susţine că un consilier prezidenţial nu ar trebui să dea ordine în acest domeniu. Paleologu se întreabă dacă opinia exprimată de Muraru este şi opinia lui Iohannis.

"Nu știu dacă este cazul ca un consilier al președintelui să spună cine are voie să intre pe ușa grupului PNL de la Camera Deputaților (iar sala respectivă fusese a PDL-ului pînă la fuziune). Or is it his master's voice? Oricum, Mihai Neamțu nu pare a avea de gînd să intre în PNL. De ce și-ar dori o astfel de afiliere? Îl aștept oricînd la Casa Paleologu pentru a vorbi despre chestiunile care țin de pregătirea sa academică. Casa Paleologu este un loc al dialogului și al schimbului de idei (încă de la construirea sa în 1932 și chiar înainte, cînd aveam casa noastră din strada Paleologu)", scrie Theodor Paleologu pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.