Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației răspunde acuzațiilor liderului PNL

inquamphotos.com / Octav Ganea
pavel nastase

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat marţi că ordinul privind directorii de şcoli nu a fost antedatat, cum susţine preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, ci a fost emis vineri şi tot atunci a fost trimis la Monitorul Oficial, dar a fost publicat luni. Pavel Năstase a precizat că vineri i-a anunţat în videoconferinţă pe inspectorii şcolari de acest ordin şi le-a trimis o notă pentru a avea timp să pregătească modificările prevăzute în ordin.

"Ordinul privind noile schimbări legate de numirile directorilor pe posturile vacante a fost trimis la Monitorul Oficial vineri, după ce au fost informaţi inspectorii generali în videoconferinţă despre acest act, iar luni a fost publicat”, a spus Pavel Năstase, în replică la acuzaţia preşedintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, că ministrul Educaţiei a antedatat ordinul prin care se permite numirea pe posturi a directorilor de şcoli care nu au promovat concursul sau care nu au participat la acesta.

Ministrul Educaţiei a precizat, pentru News.ro, că în videoconferinţa de vineri au fost anunţaţi inspectorii generali şcolari despre acest ordin, apoi aceştia au primit nota în care li se spunea să se pregătească pentru aceste schimbări.

"Vineri am trimis Ordinul la Monitorul Oficial, care luni l-a publicat. Luni a fost o nouă videoconferinţă, astfel că inspectorii pot pune în aplicare ordinul, fiind deja pregătiţi”, a adăugat ministrul Educaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.