Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, contre dure cu un membru al CNA: O imbecilitate

badea mircea

Jurnalistul Mircea Badea a avut o reacție dură, la aflarea veștii că a încetat din viață jurnalistul EvZ, Horia Tabacu. Reacția lui Badea a fost taxată imediat de Valentin Jucan, membru al CNA. La acuzațiile lui Jucan, Badea i-a răspuns ironic.

La aflarea veștii decesului lui Horia Tabacu, a scris următorul mesaj pe pagina personală de Facebook.

”A decedat Horia Tabacu de la EVZ. De infarct. De-a lungul timpului, a scrijelit nenumarate injuraturi baloase la adresa mea si a lui Mihai Gadea. Practic n-avea alta treaba pentru banii insolventi pe care-i primea. Pe mine m-a lasat rece. Acum si pe el”

Valentin Jucan a catalogat drept ”imbecilă” reacția lui Mircea Badea, care i-a răspuns însă la fel de vehement membrului CNA.

„Moare un OM. Era jurnalist. În fotografia alăturată este reacția imbecilă a lui Mircea Badea”, a scris Valentin Jucan pe rețeaua de socializare.

„Valentin Jucan, membru CNA, considera ca am avut o "reactie imbecila" la decesul unuia care ne-a injurat pe mine, pe Gadea, pe Ursu...etc nonstop. Eu nu sunt de acord cu domnul Jucan, dar ii promit ca, in cazul nefercit, desigur, in care domnia sa trece in nefiinta, sa am o reactie mai misto”, i-a răspuns Mircea Badea lui Valentin Jucan, tot pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.