Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană intervine în scandalul momentului: Acuzaţii GRAVE în privinţa alegerilor din 2009

geoana basescu

Marele pierzător al alegerilor prezidenţiale din 2009, Mircea Geoană, intervine în scandalul momentului. În direct la Antena 3, omul care era preşedinte seara şi pierzător dimineaţa a lansat acuzaţii deosebit de grave. Geoană crede că au fost mari probleme şi nereguli care l-au făcut pe Traian Băsescu preşedinte.

Vezi şi: Traian Băsescu a RĂBUFNIT la România TV: Ce a putut spune despre alegerile din 2009

"Grosul s-a furat în România. Au fost probleme şi în Franţa şi în Statele Unite. Nu aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am văzut şi în echipa noastră oameni care sunt coloana a cincea a lui Băsescu din PSD. Mandatul doi al lui Băsescu este ilegitim. Demers coordonat de fraudare al alegerilor. Cred că a existat o acţiune coordonată. Dovezile sunt acum foarte greu de produs. S-a decis ca un număr important de cetăţeni romi să fie introduşi în sistem. Unii spun că aici s-a făcut diferenţa. Nu am nicio emoţie în privinţa comisiei parlamentare. Dacă se află adevărul, foarte bine.", a tunat Geoană la Antena 3.

Şi asta nu e tot. Geoană a contnuat seria acuzaţiilor. "Exact în judeţele unde unii lideri PSD cu probleme penale au lăsat-o mai uşor în turul doi. Unii au plecat în străinătate chiar atunci. Cu toate greşelile pe care le ştie, Liviu Dragnea s-a bătut total în alegeri pentru mine", a mai spus Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.