Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte violentă și suspectă în show-bizz-ul românesc

mort tren

Mihut Nan, cunoscut drept ”Nanu”, un artist hip-hop foarte apreciat, a murit in conditii suspecte,. El a fost gasit cu capul zdrobit, pe calea ferata. Prietenii artistului sunt convinsi de faptul ca ”Nanu” a fos ucis.

Potrivit informatiilor de pana acum, ”Nanu” se afla, miercuri noapte,  intr-un tren  care se indrepta spre Brasov. In jurul orei 23.00, un barbat a apelat numarul de urgenta si a semnalat prezenta unui cadavru in gara. La cateva ore de la sinistra descoperire, ”Arssura”, un coleg de breasla, a marturisit, ca artistul “se indrepta spre Brasov, din Miercurea Ciuc”.

”Arssura” a mai spus ca  “politistii nu au putut sa dea mai multe informatii, decat ca a fost gasit langa sina de tren, plin de julituri si cu o gaura in cap. Nici macar gaura in cap nu au putut-o detalia. Poate sa fie gaura de glont, lovitura cauzatoare de moarte, poate fi cauzata si de cazatura din tren. Sinuciderea iese din discutie pentru ca nu asa arata un om care s-a aruncat in fata trenului. El avea urme de violente. Cel mai probabil a avut o altercatie cu cineva si a fost aruncat din tren. Ori l-a impins, ori s-a batut cu mai multi si l-au impins”.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru că sunt neclare împrejurările în care a murit tânărul. Se iau în calcul toate variantele, sinucidere, accident sau dacă a fost împins dintr-un tren.

Prietenii cântăreţului sunt în stare de şoc şi au postat zeci de mesaje prin care îşi exprimă regretul dispariţiei sale premature.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.