Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadia Comăneci, despre eșecul gimnasticii românești: E foarte trist!

nadia-comaneci

Nadia Comăneci a vorbit despre eşecul echipei feminine de gimnastică a României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, multipla campioană afirmând, într-un interviu pentru Q Magazine, că se simte tristă pentru gimnastele tricolore.

Pentru prima dată după 48 de ani, echipa feminină de gimnastică artistică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, duminică, după ce a ajuns pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale turneul preolimpic de la Rio, în condiţiile în care doar primele patru clasate merg la Olimpiadă.

"E foarte trist. Îmi pare atât de rău că s-a întâmplat acest lucru, dar, aşa cum tot spun şi eu de ani de zile, aceste rezultate nefaste nu sunt întâmplătoare. Ştiam cu toţii şi am anticipat că într-o zi vom ajunge şi aici. Din păcate acel moment a venit şi după atâţia ani nu vom avea o echipă completă în concursul olimpic. Nu mai avem antrenori, iar cei pe care îi avem îi plătim foarte prost, nu mai avem sportive. În România, avem aproximativ 100 de gimnaste, în timp ce în Statele Unite sunt vreo 4 milioane de copii care fac gimnastică. Avem vreo cinci-şase cluburi de gimnastică. În State, sunt 2.500 de cluburi. Din păcate, sportul în România a rămas pe loc, de aici şi rezultatele catastrofale din ultima vreme”, a declarat Nadia pentru Q Magazine.

Mai multe puteti citi aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.