Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicola Dică dezvăluie cum a evitat un conflict cu Florin Tănase: 'Nu mă puteam duce la jucător să-i spun că nu-l mai bag acum'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Nicolae Dică a vorbit în conferința de presă de astăzi despre modul în care a gestionat un moment tensionat de la echipa sa, deși e un antrenor tânăr. Tehnicianul de 37 de ani i-a promis lui Florin Tănase la pauza meciului cu Astra că-l va băga imediat cum va începe repriza secundă, însă între timp Bălașa s-a accidentat și n-a mai putut continua jocul. Astfel, l-a înlocuit pe fundaș, după ce în prima repriză l-a schimbat și pe Teixeira, accidentat, și a mai rămas cu o singură schimbare, conform gsp.ro.

Cum antrenorul îi promisese ”decarului” că-l va băga în minutul 46, Dică s-a ținut de cuvânt și astfel a evitat un conflict cu jucătorul său, făcând astfel toate cele trei schimbări. "I-am zis lui Tănase că o să-l bag la pauză și l-am pus pe preparator să-l încălzească pentru că va intra la începutul reprizei secunde. După mi-a zis doctorul că nu mai poate continua Bălașa și a trebuit să-l schimb. Dar acum nu mă puteam duce la Tănase să-i spun că nu-l mai bag acum. Riscam un confilct cu el, sau riscam ca jucătorul să se supere, iar în momentul în care-l băgam să nu mai dea cel mai bun randament, așa că am preferat să fac toate schimbările la pauză.

Dacă mă duceam la el în minutul 70 să-i zic să intre și-mi zicea ”Păi, ce faci, acum mă bagi? După ce mi-ai zis că mă bagi la pauză”. Așa am considerat eu și cred că așa am evitat un conflict", a dezvăluit Dică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.