Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O televiziune se retrage din România

Televiziunea de seriale Universal Channel, care a intrat pe piața din România pe 1 decembrie 2007, îşi va înceta emisia pe 1 mai 2015, au declarat pentru Capital reprezentanţii Universal Networks International.

Ultima zi de emisie pentru Universal Channel este 30 aprilie. Universal Networks International mai deţine canalul Diva Universal. Universal Channel difuza serialele "Arcaşul", "Spionul cibernetic", "O familie de poliţişti", "Hawaii 5.0" şi "Doi bărbaţi şi jumătate".

Universal Channel este oferit de Universal Networks International. Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai importante reţele de divertisment din lume, care oferă conţinut de calitate şi brand-uri remarcabile celor 248 de milioane de telespectatori din 150 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia.

Portofoliul este format din cinci canale cheie - Syfy Universal, Diva Universal, Studio Universal, Universal Channel şi 13th Street Universal – care oferă un divertisment variat audienţelor locale de pe întreg globul. Universal Networks International operează şi Movies 24 şi deţine acţiuni la canalul pentru copii KidsCo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.