Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în lumea fotbalului: un star al lui Real Madrid se RETRAGE pe termen nelimitat din fotbal

www.marca.com
Real Madrid

Lumea fotbalului este în stare de șoc. Spaniolii de la Marca anunță că fundașul celor de la Real Madrid, Dani Carvajal, se va retrage pe termen ”nelimitat” din fotbal, după ce i-a fost depistată o infecție virală, care îi afectează inima.

Dani Carvajal trece printr-o situație extrem de grea, după ce s-a aflat că fundașul Realului are probleme la inimă și suferă de o infecție virală, care îi afectează pericardul.

Crescut de Real Madrid, Carvajal a devenit om de bază în 2013, când a revenit la club, după sezonul petrecut sub formă de împrumut la Bayer Leverkusen, în Bundesliga. În această perioadă, Carvajal a câştigat alături de gruparea "blanco" un titlu, o Cupă a Regelui, o Supercupă a Spaniei, 3 trofee UCL, 3 Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale cluburilor.

Dani Carvajal şi-a prelungit recent contractul cu Real Madrid până în 2022. Cotat de site-urile de specialitate la 32 de milioane de euro, fundașul de 25 de ani a jucat 170 de meciuri pentru Real, timp în care a marcat 4 goluri și a oferit 27 de pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.