Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - PSD a DECIS: scoate oamenii în stradă pentru proteste MASIVE. Anunţul, făcut chiar de Liviu Dragnea

UPDATE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat zvonurile potrivit cărora social-democraţii pregătesc manifestaţii de proporţii în Capitală, dar şi în ţară.Liderul partidului susţine însă că organizaţiile vor stabili, fiecare în parte, organizarea.

"Am decis ca orice organizaţie PSD din ţară să poată să organizeze manifestaţii publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe.", a declarat Liviu Dragnea în cadrul conferinţei de presă organizate după CEX-ul PSD.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Liderii PSD se pregătesc să organizeze mitinguri de amploare în toată țara. În ședința Comitetului Executiv al PSD s-a decis ca fiecare organizație județeană să organizeze un miting pe plan local, dar nu pentru susținerea lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv a dat undă verde pentru organizarea de mitinguri, dar acestea vor fi pentru ”România”, nu pentru Liviu Dragnea sau pentru susținerea guvernului Tudose.

Înaintea CEx de vineri, Dragnea a declarat că de data aceasta nu se va mai opune ideii organizării unor manifestații. „Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă (un miting - n.r.), eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.