Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Băsescu, demers de ULTIMĂ ORĂ: Ce inițiativă legislativă a fost depusă - FOTO

turcescu

"Am depus azi o initiativa legislativa privind modificarea art. 168 din Legea Educatiei Nationale. Initiativa propune infiintarea Registrului National al Lucrarilor de Doctorat precum si obligatia scolilor doctorale (IOSUD) de a publica in format electronic, in acest Registru, TOATE lucrarile de doctorat elaborate din 1990 si pina in prezent. Scolile doctorale care nu se conformeaza acestei cerinte in termen de un an de zile vor avea suspendat dreptul de a coordona lucrari de doctorat pina in momentul in care se vor conforma cerintelor impuse prin acest nou proiect de lege.

Citește și: Un ministru demisionar 'îl face PRAF' pe Dragnea: 'Evaluarea a fost un PRETEXT'

Ma bucur sa va anunt ca aceasta initiativa legislativa e sustinuta si de alti 48 de colegi deputati din PMP, PNL si USR.

Din 1990 si pina anul trecut in Romania au fost acordate 67.000 de titluri de doctor, jumatate dintre acestea fiind obtinute in perioada 2011-2016.

Am depus acest proiect legislativ chiar in ziua in care la Ministerul Educatiei Nationale a fost anuntat ca posibil titular celebrul domn Liviu Pop, cel care s-a luptat din rasputeri intr-un mandat precedent sa-l scape de acuzatia de plagiat in lucrarea de doctorat pe nu mai putin celebrul domn Victor Ponta...", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.