Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Victor Ponta dă de pământ cu ministrul lui Dacian Cioloş: 'Nu aţi fost capabili'

ponta ciolos

Unul dintre oamenii de încredere ai lui Victor Ponta dă de pământ cu unul dintre miniştrii lui Dacian Cioloş. Mircea Dumitru, cel care vrea să dovedească plagiatul fostului prim ministru e făcut praf de Liviu Pop, fostul ministru pentru Dialog Social.

Pop e extrem de deranjat de ultimele afirmaţii ale lui Dumitru şi a reacţionat printr-o postare virulentă pe facebook. " Am lecturat cu deosebit interes interviul acordat de catre ministrul Educatiei. Lasand la o parte obsesia plagiatelor si a "reglarilor de conturi" intre universitatile din Romania (intre cele "mici" si cele "mari") (cele particulare si cele de stat) nu am gasit nimic realist si realizabil.

Citeşte şi: Se anunță cele mai mari despăgubiri din istorie în urma atentatului de la Nisa

Ramane doar gustul amar! Iata inca un ministru care doreste sa carpeasca cate ceva prin invatamantul preuniversitar fara sa ii pese. P.S. citez din interviu: “Vom incerca în această toamnă să pilotăm un program care să permită restructurarea reţelei de şcoli tehnice şi profesionale”.  (Aderarea la liceu este finalizată)

"Sancţionăm aceste licee eventual prin închiderea lor sau prin retragerea cifrei de şcolarizare”. (Deja e finalizat procesul, iar pentru anul viitor metodologia se aproba in ianuarie - februiarie 2017)

Urmeaza intrebarea reporterului: “Veţi introduce masteratul didactic?” ...

“Când o facem? În această toamnă?”, ne informeaza domnul ministru .

Citeşte şi: Consilierul PNL fan ISIS a pățit-o grav de tot: Va fi 'decapitat' de liberali

(E o gluma in conditiile in care admiterea la facultate este finalizata. Chiar astept cu interes acest lucru in toamna acestui an (universitati mici sau mari...private sau de stat?)

Sa continuam... "Este o situaţie jenantă şi ruşinoasă pentru şcoală. Am fost informat că există probleme la licitaţia pentru manualele şcolare de clasa a IV-a şi aici trebuie să aşteptăm şi un raport al Corpului de Control al premierului şi în funcţie de acest raport vom decide ce anume se va întâmpla cu CNE.”

(Dar guvernati de 8 luni si nu ati fost capabili sa rezolvati aceasta problema...mai sunt 60 de zile si incepe anul scolar)

Si inchei cu interventia reporterului: „Legat de controversa punctajului de la Bac, cele 0,5 puncte necesare pentru mărirea notei la o probă.” si nu in ultimul rand cu raspunsul domnului Mircea Dumitru: “Da, decizia a fost deja luată. Urmează să renunţăm la această reglementare. Va fi propus un ordin de ministru pe această temă, pe care probabil că-l vom emite la sfârşitul lunii august”.

Citește și: Imagini ȘOCANTE: Consilier PNL, fotografii în stil ISIS

(PROBABIL? Lecturati, domnule ministru, LEGEA Educatiei Nationale – art. 77 alin. 5 - Calendarul, metodologia, precum si modul de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat se stabilesc de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului şi se dau publicităţii, pentru fiecare generatie, la inceputul ultimei clase de liceu!

Deci pana in 31 august, nu PROBABIL ... Obligatoriu trebuie sa elaborati acest Ordin de ministru!)

Si exemplele pot continua..", a încheiat Liviu Pop.

Citește și: Aceștia sunt cei mai rari pokemoni: Cum se numesc și ce se știe despre ei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.