Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Onțanu, torpilat din PNL

fight-spam

Un deputat PNL care vrea să ajungă primarul sectorului 2 spune că edilul în funcție, Neculai Onțanu (UNPR), ar pregăti o campanie defăimătoare împotriva sa.

"Mi-a ajuns zilele acestea la ureche un zvon cum că primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, pregătește pentru alegerile locale un soi de anti-campanie înșelatoare și mincinoasă, în stilul tipic în care ne-a obișnuit și până acum. Onțanu se laudă că va împărți pachete cu alimente în sector, în numele meu, pentru ca mai apoi să mă acuze de populism și mită electorală", spune deputatul PNL Dan Cristian Popescu, care isi doreste sa candideze la sectorul 2.

"Pentru a evita viitoare întrebări și suspiciuni, în cazul în care domnul Onțanu își va pune planul în aplicare, eu anunț de acum că voi câștiga această confruntare cu onoare, voi duce o campanie corectă și voi convinge cetățenii să mă voteze prin dialog, nu prin "cadouri". Așa că, domnule Onțanu, anul acesta va trebui să vă părăsiți zona dumneavoastră de confort, bătălia nu se mai dă în bani și influență, se da în realizări, idei, strategii și proiecte de viitor", spune acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.