Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perchezitii DNA la APIA si ANSVSA

DNA
Descinderi ale procurorilor anticoruptie au loc si la ANSVSA (Agentia Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor). Sunt suspiciuni de fapte de coruptie. Sunt ridicate documente in vederea cercetarilor. Peste 20 de persoane sunt vizate de ancheta DNA. UPDATE1: Potrivit surselor judiciare apropiate anchetei ar fi vorba de nereguli in decontarile pentru exploatarile agricole. Printre cele 20 de persoane suspecte sunt si directori. Toti suspectii vor fi dusi pentru audieri la sediul DNA. UPDATE2: Procurorii suspecteaza ca 240 de dosare de acordare a sprijinului financiar pentru exploatatii agricole si zootehnice care de fapt nu desfasurau astfel de activitati. Printre persoanele suspectate sunt implicate se numera si un agent de politie, un fost primar al orasului Campulung Moldovenesc si un medic veterinar. ____ OFICIAL DNA - comunicat

Ca urmare a unor informații apărute în mass media în cursul dimineții de 04 iunie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări:

    Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local și oameni de afaceri.

      În cursul dimineții de 04 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 13 locaţii situate în municipiul București, judeţele Suceava şi Dâmboviţa, din care 5 sunt sediile unor instituții publice şi persoane juridice.

      

         În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

        Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.