Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL și-a înlocuit candidatul la Primăria Suceava

pnl

Liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat joi ca rationamentul politic si calculele au facut ca PNL sa-si înlocuiasca propriul candidat pentru Primaria Suceava, deputatul Ioan Balan, cu actualul primar independent Ion Lungu, care se afla la al treilea mandat si apare în sondajul sociologic al PNL cu o încredere si o intentie de vot de peste 50%.

''Evident, pâna în ultimul moment, pozitia noastra publica a fost sa ne sustinem propriul candidat pentru alegerile locale din 2016 si la începutul acestui an reiteram sustinerea pentru candidatul nostru Ioan Balan (...). Trebuie sa spun ca a fost un maraton greu, un maraton în opozitie alaturi de Nelu Balan facut de mine si organizatia noastra. Trebuie sa fiu realist si sa spun ca mi-as fi dorit ca PNL sa-si dea propriul candidat, dar rationamentul politic, calculele si decizia domnului Balan ne-au adus astazi în aceasta situatie pragmatica, pentru a mari sansele candidatului nostru la Primaria Suceava si a mari sansele, daca vreti politic, si la Consiliul Judetean'', a spus Flutur.

El i-a urat ''bun revenit'' în echipa lui Ion Lungu, (n.r.- Lungu a plecat din PDL si s-a declarat independent în 2014), subliniind ca vor lucra în tandem pentru modernizarea judetului. ''Asa a fost viata si în politica sunt calcule pragmatice'', a spus Flutur.

Totodata, în contextul în care fuziunea PNL-PDL s-a finalizat la Suceava, Flutur si-a asigurat colegii ca va fi garantul unitatii în partid.

''Cunosc la fel de bine cele doua structuri din teritoriu. Va trebui sa dam dovada, si fac apel, de întelepciune, maturitate si echilibru pentru ca fortele din teritoriu ale celor doua partide sa se uneasca pâna la capat, de fapt la Suceava lucrul asta este desavârsit'', a spus Flutur.

El a anuntat ca pe 19 februarie va avea loc lansarea candidatilor la Suceava, în prezenta liderilor nationali ai PNL.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.