Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, reacţie DURĂ după ÎNLOCUIREA lui Grindeanu la Timiş. 'Păcat de PSD'

www.national.ro
Victor Ponta Sorin Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educaţie Petru Andea drept coordonator al activităţii filialei PSD Timiş până la alegerea noului preşedinte, după ce Sorin Grindeanu a fost exclus de Comitetul Executiv al partidului.

"Da. Liviu Dragnea merge mai departe neabătut - păcat însă de PSD!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Nici fostul premier Sorin Grindeanu nu a văzut cu ochi buni decizia PSD.

"Organizația PSD Timiș este o organizație puternică, lucru dovedit în alegeri, fie că le place, fie că nu le place colegilor de la București și unită. Coordonarea PSD Timiș de la Arad mi se pare cel puțin ciudată în condițiile în care PSD Arad este cea mai slabă organizație din țară. Astea sunt deciziile Bucureștiului pentru PSD Timiș. Mai multe nu vreau să comentez acum. Sunt cu copiii în concediu", a fost reacția lui Grindeanu, potrivit pressalert.ro.

Citeşte şi: SURPRIZĂ de proporţii într-un proiect al Ministerului Transporturilor. Autostrada Sibiu-Piteşti, preţ DUBLU faţă de Master Plan

De cealaltă parte, Andea spune că știe de numire de acum două zile și-și va prelua atribuțiunile de la începutul lunii august.

''Conducerea naţională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activităţii filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreşedinte coordonator. Eu am oficial funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei. Domnul Sorin Grindeanu şi-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem preşedinte, iar dintre vicepreşedinţi am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil, în toamnă'', a declarat, joi, Petru Andea, precizând că decizia forului naţional al PSD de excludere a lui Sorin Grindeanu a ajuns la PSD Timiş zilele trecute.

Citeşte şi: SOV, noi DEVĂLUIRI din PUŞCĂRIE despre un dosar GREU. Acuzaţii GRAVE la adresa lui Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.