Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu acuzat ca organizeaza protestele minerilor sa-i faca probleme lui Ponta. Reactia lui Predoiu

predoiu

Premierul din umbra Catalin Predoiu este acuzat de managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, ca organizeaza protestele Federației Naționale Mine Energie in fieful premierului Victor Ponta pentru a ii crea acestuia probleme de imagine. Predoiu neaga acuzatiile si ii atrage atentia lui Ciurel ca poate fi dat in judecata pentru astfel de acuzatii.

Managerul Complexul Oltenia afirmă că sindicaliștii Federației Naționale Mine Energie vorbesc zilnic la telefon cu premierul din umbră al noului Partid Național Liberal, Cătălin Predoiu, care le spune ce să facă în județul actualului premier Victor Ponta. Șeful CEO susține că liderul fostului PDL, Cătălin Predoiu, le-ar fi promis mai marilor FNME, la vizita de la finele anului trecut, de la Rovinari, că vor fi sprijiniți în alegerile locale din 2016, pentru a obține posturi de deputați sau senatori. “Sunt mitinguri politice sută la sută. Domnii ăștia de la FNME spun încontinuu că vorbesc cu Cătălin și că nu-i lasă Cătălin, sau că m-a sunat Cătălin, din oră în oră, să vedem ce facem, Cătălin în sus, Cătălin în jos. Știți cine este Cătălin, nu ? Este vorba despre Cătălin Predoiu. Toate zonele politice sunt interesate să se folosească de aceşti sindicalişti, care sunt trimişi în linia întâi, carne de tun. Cătălin Predoiu se foloseşte de trei-patru lideri sindicali, uşor de manipulat, cărora le-a promis că vor ajunge deputaţi sau senatori. M-am convins de interesul lui Predoiu vizavi de ceea ce se întâmplă în judeţul premierului Ponta, după ce l-am auzit că a declarat într-o emisiune la un post central de televiziune că CEO este o companie a statului nerestructurată. Toate greutățile pe care le are CEO sunt datorită guvernului din care a făcut parte”, a declarat managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, potrivit gorj-domino.ro.

Liderul fostului Partid Democrat Liberal Gorj, Dan Vâlceanu sustine ca Ciurel incearca sa distraga atentia de la problemele cu care se confrunta minerii si energeticienii.

”Probabil, Laurenţiu Ciurel şi-a mai găsit un duşman după ANRE, salariaţii şi Dumnezeu. Încearcă să distragă atenţia de la discriminarea pe care a făcut-o în rândul salariaţilor, prin încheierea acordului cu o parte dintre sindicatele din cadrul Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Dan Vâlceanu.

Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Constantin Mitrescu neaga si el implicarea lui Predoiu: „Noi n-am mai stat de vorbă cu Cătălin Predoiu de la întâlnirea de la Rovinari”.

Catalin Predoiu la randul sau dezminte acuzatiile si ii atrage atentia lui CIurel ca il poate da in judecata pentru afirmatiile sale.

"Dezmint afirmaţiile făcute de dl. Ciurel (...). Nu am discutat cu nimeni subiectul mitingurilor de la Tg. Jiu şi nu sunt implicat în organizarea lor. Îl somez public pe dl. Ciurel să înceteze calomnierea mea. Îl informez că prin aceste afirmaţii false mi-a încălcat drepturile recunoscute prin Codul Civil şi se expune unei acţiuni judecătoreşti dacă declaratiile mincinoase se vor repeta", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.