Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a Irinei Begu și a antrenorului său după jignirile de pe terenul de tenis

irina begu

Scandal monstru în România, dar şi în tenisul mondial. Românca Irina Begu a fost jignită de Caroline Garcia chiar în timpul meciului. nervoasă că pierde, franţuzoaica a făcut-o "ţigancă" pe jucătoarea noastră. Begu a avut prima reacţie după acest gest rasist. Sportiva spune că nu a auzit nimic, încercând să minimalizeze tot scandalul.

”In urma numeroaselor telefoane primite si a informatiilor aparute in presa as dori sa clarific cateva lucruri legate de presupusele declaratii ale Carolinei Garcia:

1. Personal eu nu am auzit acest lucru si nici nu am vazut vreo inregistrare care sa certifice acest lucru. Daca aceste declaratii au fost facute cu siguranta WTA va analiza situatia si va lua masurile corespunzatoare.

2. Fiind inca in timpul turneului toata atentia mea se indreapta catre tenis(antrenamente, recuperare, meciuri), as dori sa ma concentrez pe activitatea mea si sa las deoparte alte lucruri care ma pot influenta in sens negativ”, a scris Irina Begu, pe Facebook.

Citeşte şi: ŞOCANT Testamentul complet al teroristului care s-a detonat în aeroportul din Bruxelles

Şi antrenorul Irinei, Adrian Cruciat  a încercat să pună stop scandalului. "99% nu este reală această informaţie. Garcia a mai avut meciuri pe muchie de cuţit cu Irina şi nu s-a pus niciodată problema de aşa ceva. În timpul comentariului, nu am auzit nimic. Am vorbit cu Irina. Caroline nu a încercat să o contacteze, iar ea este concentrată pe turneul de la Charleston", a spus antrenorul româncei pentru Digi Sport.

Citeşte şi: Papa Francisc a întrebat despre o vizită în România: 'Eu aș vrea să vin'

WTA a avut la rândul ei prima reacţie în scandalul momentului. Presedintele Asociatiei de Tenis Feminin, Steve Simon spune că nu e nimic adevărat. Simon a precizat ca jucatoarea de pe locul 44 WTA nu va fi sanctionata. "Cel mai inalt nivel de conduita pe teren este suprem pentru WTA si nimic altceva nu este acceptabil! Dupa ce am investigat acest caz, nu am descoperit nicio proba care sa sustina acuzatiile aduse. Cazul este inchis pentru WTA", a declarat Steve Simon pentru ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.