Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul care a scuipat și înjurat o bătrână revine în PSD și mai vrea un mandat/ VIDEO

scandal

Gheorghe Fron, primarul din comuna Cornu Luncii, Suceava, care toamna trecută a fost filmat în timp ce scuipa şi înjura o femeie, sfidează pe toată lumea și candidează pentru un nou mandat.

Potrivit Obiectiv de Suceava, organizația județeană PSD a anunțat că, la alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru Primăria comunei Cornu Luncii va miza pe actualul primar în funcție, Gheorghe Fron.

Aceasta, deși în octombrie 2015, primarul a fost exclus din PSD după ce a fost filmat în timp ce înjura şi scuipa o bătrână care venise să îi ceară ajutorul, în privinţa locuinţei sociale pe care o primise de la primărie.

Apartamentul era nelocuibil, iar femeia semnase un contract cu primăria prin care se angaja să o reamenajeze singură, iar în schimb să ii fie decontaţi banii folosiţi la reparaţii. Primarul şi-a ieşit atunci din minţi, a scuipat-o şi a înjurat-o pe bătrână. ”Tâmpita dracului. Du-te şi te sinucide. Mori. O proastă. Du-te în … acasă de aici. Du-te-n … mă-tii!”, i-a spus, atunci, primarul Gheorghe Fron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.