Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Chişinăului şi-ar dori "ceasul" lui Klaus Iohannis

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, s-a întâlnit miercuri la Bucureşti cu primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreşedinte al Partidului Liberal.

Dorin Chirtoacă l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidenţiale. "Vă doresc să reuşiţi să construiţi România lucrului bine făcut, vă doresc să meargă lucrurile ceas şi la Cotroceni, aşa cum au mers şi merg la Sibiu. De asemenea, îmi doresc sincer ca lucrul bine făcut să treacă Prutul, să ajungă şi în Republica Moldova, ca lucrurile să meargă ceas şi la Chişinău", a spus Chirtoacă, potrivit Agerpres.

Acesta consideră că, odată cu alegerile prezidenţiale, România a arătat că "poate fi mai raţională, că poate alege cu mintea şi cu sufletul împreună, respectiv că mai puţin poate fi indusă în eroare".

"Este vorba despre o schimbare de mentalitate, un vot de protest împotriva clasei politice corupte, dar şi o răspundere majoră în ceea ce priveşte consolidarea statului de drept, asigurarea independenţei justiţiei, a unei economii libere, reaşezarea şi modernizarea României în devenirea sa europeană. Vă urez succes în toate acestea! Putem spune că în Republica Moldova avem aceeaşi situaţie şi aceleaşi aşteptări, evident cu întârzierea de rigoare", a subliniat Dorin Chirtoacă.

La rândul său, Klaus Iohannis a mulţumit pentru felicitare şi a subliniat că relaţia dintre România şi Republica Moldova este o relaţie specială, unică în Europa, care este şi va fi prioritară pentru România.

La final, Dorin Chirtoacă a menţionat că preşedintele ales, Klaus Iohannis, este aşteptat vineri la Chişinău nu numai de politicieni, dar şi de oamenii simpli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.