Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declaraţii ale lui Neymar după ce a ajuns la PSG: 'Am vrut o provocare mai mare'

Neymar PSG

''Am vrut o provocare mai mare'', a explicat atacantul brazilian Neymar, jucătorul cel mai scump din istoria fotbalului, transferat de FC Barcelona la Paris Saint-Germain, în conferința de prezentare care a avut loc vineri la Parc des Princes.

''Am vrut ceva mai mult, am vrut o provocare mai mare'', a precizat brazilianul, venit la Paris ''din ambiția acestui club, foarte asemănătoare cu a mea''. Neymar (25 ani) a devenit joi fotbalistul cel mai scump din istorie semnând pentru cinci ani cu Paris Saint-Germain, contra sumei de 222 milioane euro cerută de Barcelona. ''A fost una din deciziile cele mai dificile din viața mea'', a adăugat el.

''Mă simțeam foarte bine la Barcelona, în oraș, la club, a fost un moment cu multă tensiune, cu gânduri despre ce ar trebui să fac cu viața mea. Las mulți prieteni în urmă, însă acesta este fotbalul, viața noastră curge foarte rapid'', a explicat el.

''În niciun moment nu am arătat lipsă de respect pentru clubul din Barcelona'', a insistat el, în timp ce plecarea sa a fost resimțită în Catalonia ca o trădare de o parte din suporterii Blaugrana. Neymar, care a disputat ultimul său meci sâmbăta trecută cu Barcelona, speră să poată juca încă din această sâmbătă, pentru a începe campionatul cu noul său club, pe teren propriu, împotriva lui Amiens, conform Agerpres.

''Da, sunt gata să încep, dacă se poate și mâine'', a spus el. ''Îmi doresc să joc fotbal. Vreau tot timpul să joc fotbal, este ceea ce-mi place cel mai mult în viață. Deci, da, sunt gata să încep, dacă se poate de mâine'', a explicat brazilianul. Neymar va fi prezentat publicului parizian sâmbătă la ora locală 15,45, deci chiar înaintea primului meci din Ligue 1 al acestui sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.