Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problema refugiaţilor, discutată de Iohannis cu ministrul de Externe iordanian

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe viceprim-ministrul iordanian, Nasser Judeh, ministru al Afacerilor Externe şi Expatriaţilor, ocazie cu care cei doi înalţi oficiali au exprimat satisfacţie faţă de nivelul excelent al relaţiilor şi al cooperării dintre România şi Regatul Haşemit al Iordaniei. 

Totodată a avut loc un schimb de opinii privind evoluţiile din Orientul Mijlociu, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. 

Cu prilejul vizitei sale în România, oficialul iordanian a participat la ediţia din acest an a Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române. 

Ministrul iordanian de Externe a arătat că în continuarea vizitei la Bucureşti sunt programate o serie de întâlniri sectoriale menite să traducă în acţiuni concrete potenţialul extraordinar al relaţiei bilaterale, precizează sursa citată. 

La întâlnire s-a evidenţiat de ambele părţi dorinţa de intensificare pe mai departe a dialogului bilateral la nivel înalt. 

În cadrul întrevederii s-a realizat totodată un schimb de opinii privind evoluţiile din Orientul Mijlociu, inclusiv problema fluxurilor migratorii dinspre această regiune către Europa, mai arată Administraţia Prezidenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.