Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme si la varful PSD? Ponta nu il mai asculta pe Dragnea

ponta dragnea oprisan evz.ro

Premierul Victor Ponta nu il mai asculta pe presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea, cel putin asta reiese dintr-o decizie luata recent de Guvernul Ponta.

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat intr-o vizita in judetul Braila, a criticat in termeni duri prefectul judetului pentru proasta gestiune a situatiei de criza la care a dus blocarea Consiliului Judetean in urma suspendarii presedintelui Gheorghe Bunea Stancu cercetat pentru fapte de coruptie. Dragnea, nemultumit de prefect, a cerut demiterea sa.

Vasilica Vilcu urma sa fie inlocuita printr-o decizie luata in sedinta de Guvern. Deja surse anuntau numele viitorului prefect, Nicu Olteanu.

Insa, coincidenta sau nu, dupa ce PNL a criticat inlocuirea prefectului pentru simplu fapt ca nu ar fi respectat ordine de partid, premierul Victor Ponta nici macar nu a pus pe agenda sedintei de Guvern inlocuirea acesteia, ignorand complet problema ridicata de Liviu Dragnea, informeaza presa locala.

Intr-o perioada de fierbere a PSD-ului in care alesii locali sunt tot mai nemultumiti de reformele anuntate tocmai de tandemul Victor Ponta - Liviu Dragnea, se pare ca apar neintelegeri chiar intre cei doi care vor sa modernizeze partidul cu o mana de fier. Acest lucru ar putea fi o mare problema pentru partidul care are acum nevoie de o conducere ferma si care sa traga PSD-ul impreuna in aceeasi directie. Altfel ar ajuta tandemul Vanghelie-Geoana sa rupa marele partid de stanga pentru a forma noul PSD.

sursa foto: evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.