Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul de guvernare PSD-ALDE a suferit un 'ȘOC': Lista promisiunilor şterse sau amânate

lista

La jumătate de an de la preluarea guvernării, PSD renunţă la o altă măsură din programul de guvernare, "updatat" odată cu venirea lui Mihai Tudose la Palatul Victoria: impozitul pe cifra de afaceri, scrie Gandul.info.

Pe lista "de aşteptare" în ceea ce priveşte noile posibile amânări s-a înscris şi "taxa de solidaritate", venită odată cu noul Executiv.

Dezvăluire explozivă făcută de Mugur Isărescu: 'Am fost săltat de pe bulevard...'

Reducerea TVA de la 19% la 18%, care nu va mai intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018, cum era prevăzut iniţial, ci începând cu 1 ianuarie 2019, dar şi primele majorări salariale, care aveau să se acorde de la 1 iulie 2017, au deschis lista amânărilor anunţate de coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

LOVITURĂ în plin pentru Dragnea și Guvernul Tudose: Se anunță 'sfârșitul petrecerii' în România

Concret, în varianta iniţială, de la 1 iulie 2017 era stabilită majorarea cu 20% a soldelor de funcţie acordate personalului militar şi cu 5% a salariilor poliţiştilor, dar şi mărirea salariilor de bază pentru personalul plătit din fonduri publice din instituţiile şi autorităţile publice ale administraţiei publice locale .

În ceea ce îi priveşte pe medici şi profesori, salariile trebuiau să li se dubleze, conform promisiunilor PSD din campanie, de la 1 ianuarie 2018. În schimb, aceştia vor fi nevoiţi să se mulţumească cu 25% de la 1 ianuarie, urmând ca de la 1 martie să se facă restul majorărilor salariale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.