Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Caraş-Severin, rezoluţii de susţinere a Guvernului Grindeanu şi a lui Liviu Dragnea

psd sigla

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Caraş-Severin a adoptat, vineri, prin vot, două rezoluţii de susţinere a Guvernului Grindeanu respectiv a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. 'Considerăm că sprijinul şi susţinerea necondiţionată acordată Guvernului Grindeanu este îndreptăţită şi justificată, dovadă fiind măsurile deja puse în aplicare şi care duc la îmbunătăţirea vieţii românilor. Pensionarii, salariaţii, elevii, studenţii, firmele sunt beneficiari direcţi ai măsurilor votate şi implementate. Am votat, acum, în unanimitate, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Am votat pentru unitate, responsabilitate şi seriozitate, pentru o guvernare legitimă', a declarat, pentru Agerpres, preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă.

Liderul social-democraţilor cărăşeni susţine că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales prin votul direct al tuturor membrilor de partid şi se bucură de încrederea şi susţinerea social-democraţilor şi a românilor. PSD a câştigat detaşat alegerile locale din 2016, iar la alegerile parlamentare din decembrie a obţinut cel mai bun scor din istoria sa, victorii izbândite sub conducerea lui Liviu Dragnea, a susţinut Ion Mocioalcă. Prin urmare, a spus el, PSD Caraş-Severin a votat în unanimitate pentru totala susţinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a obţinut, la cârma acestei formaţiuni politice, rezultate remarcabile, a reuşit să menţină unitatea în partid şi, mai ales, să lupte alături şi în fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernări performante.

'Alături de toate celelalte organizaţii PSD din ţară, social-democraţii cărăşeni sunt convinşi de faptul că promisiunile făcute în campania electorală, calendarul Programului de guvernare al PSD pot şi trebuie respectate. Avem datoria să punem în aplicare programul cu care am venit în faţa tuturor cetăţenilor, program pentru care PSD şi aliaţii de la guvernare au primit votul majorităţii românilor. Mai presus de ambiţiile politice, primează bunăstarea românilor. Guvernul legitim al României trebuie lăsat să lucreze, pentru că o face pentru întreaga ţară', a mai spus deputatul Ion Mocioalcă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean al PSD Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.