Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, o nouă strategie de atac la Klaus Ghinion Iohannis

psd2

Premierul Victor Ponta a dat tonul la atacuri, iar PSD-iștii din eșalonul II sar la gâtul lui Klaus Iohannis. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, îl critică dur pe Iohannis, pentru întâlnirea cu europarlamentarul Elmar Brok.

Daca romanilor le mai trebuia vreun motiv ca sa nu voteze la aceste alegeri cu Klaus Ghinion Iohannis, l-au primit vineri. Candidatul ACL s-a intalnit cu europarlamentarul Elmar Brok, cel care anul acesta milita pentru amprentarea romanilor, si care si-a declarat sprijinul pentru Iohannis. Cand un dusman declarat al romanilor sustine un candidat pentru aceste alegeri prezidentiale, este clar ca acesta nu vrea binele Romaniei, ba chiar dimpotriva!

Azi Iohannis se lauda cu sustinerea lui Brok, maine va propune ca la alegeri romanii sa nu mai foloseasca stampila, ci sa puna direct degetul inmuiat in tus pe buletinul de vot. Nu este posibil sa vrei sa fii presedintele acestei tari si sa te lauzi cu un om care n-a vrut niciodata binele Romaniei, ba chiar i-a tratat pe romani drept cetateni europeni de mana a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.