Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Prună, declarație SURPRINZĂTOARE în 'scandalul minciunii CEDO': ...Pledez vinovată

raluca pruna

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, marţi, că ''încadrează'' afirmaţia în care spunea că a minţit la CEDO la ''eroare'', având în vedere că îşi permite uneori să folosească metaforic cuvintele. 

"Încadrez la eroare faptul că stăpânesc destul de bine limba română şi că îmi permit să folosesc uneori metaforic cuvintele, deci pentru asta pledez vinovată. Modul în care am comunicat atunci probabil nu a fost cel mai fericit, dar realitatea rămâne aceeaşi. Realitatea este că noi, în această ţară, nu avem programări multianuale, noi avem bugete anuale şi că atunci când avansăm cifra pentru strategii, pentru planuri, pentru cazuri (...) privind reformarea sistemului judiciar avansăm nişte cifre care nu sunt reflectate în realitate în bugete. Nu au cum să fie pentru că noi nu avem bugete multianuale, dar sigur că mi-aş fi dorit să nu se facă atât de multe valuri şi atât de multe discuţii la ceea ce am afirmat eu", a spus Prună, la minister, potrivit agerpres.ro.

Dragnea face ordine în rândul aleșilor PSD. Mesajul tranșant al liderului PSD


Ea a explicat că s-a prezentat la CEDO cu un memorandum care a trecut prin Guvern.

Cum comentează Dragnea ultima variantă de premier lansată în spațiul public


"Cred că relaţia pe care eu am avut-o cu CEDO şi modul în care eu, ca ministru, am înţeles să gestionez această relaţie, mergând acolo cu un mandat foarte clar pe baza unui memorandum care a trecut prin Guvern şi promiţând acolo exact ceea ce putem face şi nimic mai mult, arată în fond şi, de altfel, nici nu avem încă o decizie pilot - arată că modul în care am lucrat cu CEDO nu a fost atât de rău", a precizat Raluca Prună. 

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, afirma, în luna octombrie, în cadrul unei şedinţe a plenului CSM, că ar fi minţit la CEDO spunând că a fost asigurat un buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane pentru fiecare, acestea fiind doar ''bune intenţii'', pentru că în realitate în buget nu ar fi fost bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.