Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rambe, exclus din lotul Craiovei după ce l-a bruscat pe Hagi: 'Nu tolerăm huliganismul'

www.digisport.ro
Rambe Craiova

Scandalul de proporții de la finalul meciului de sâmbătă nu rămâne fără urmări la CS Universitatea Craiova, care a decis să îl excludă din lot pe Rambe, atacantul de la care a pornit bătaia generală de la Ovidiu.

Atacantul din Insulele Capului Verde a fost și eliminat pentru comportamentul său, dar clubul nu așteaptă decizia Comisiei de Disciplină. Managerul general Marcel Popescu a pus la zid comportamentul lui Rambe (27 de ani) și, chiar dacă decizia nu i-a fost comunicată oficial, soarta acestuia este pecetluită.

Citește și: VIDEO - INCIDENTE GRAVE în Franța: Portarul lui Lyon, transportat la spital

"Încă nu i-am comunicat, îi vom comunica mâine decizia clubului. Rambe va suporta consecințele la tot ceea ce a făcut. Huliganismul nu-l tolerăm! Noi nu ne facem dreptate cu pumnul, indiferent dacă a fost provocat sau nu, nu avea și nu are voie să facă astfel de lucruri. Noi suntem Universitatea Craiova și ne-am câștigat respectul tuturor cu ce am făcut pe teren, nu în afara lui. Rambe a fost angajat ca fotbalist, nu ca boxer. Va plăti pentru gestul de ieri", a declarat Marcel Popescu, pentru Digi Sport.

Rambe a fost cel care a declanșat, practic, bătaia de la finalul meciului Viitorul - Craiova. Când căpitanul Vătăjelu a fost îmbrâncit de Gheorghe Hagi lângă grupul de jucători ai gazdelor, atacantul Craiovei a intervenit și l-a busculat pe managerul tehnic al Viitorului, iar de acolo lucrurile au degenerat. Ulterior, Rambe l-a lovit puternic cu pumnul pe portarul Rîmniceanu, care și-a pierdut mințile și a lovit și el, la rândul lui. Ambii au primit direct cartonașul roșu din partea centralului Radu Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.