Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Sean Diddy Combs spune că a glumit când a spus că îşi schimbă numele în Brother Love

avion, gluma

Rapperul american Sean ”Diddy” Combs a precizat, printr-un videoclip publicat luni seară pe Instagram, că a glumit atunci când a anunţat pe Twitter că va lua numele Brother Love. Artistul, care a mai fost cunoscut drept Puff Daddy, Puffy şi P. Diddy, a anunţat sâmbătă seară: ”M-am hotărât să îmi schimb numele din nou. Noul meu nume este Love aka Brother Love”.

După două zile, el a revenit cu un videoclip. După ce începe să cânte piesa "Hello" a lui Adele, Sean Combs spune: "Ei bine, doamnelor şi domnilor, azi am ajuns la concluzia că nu te poţi juca cu internetul. Datorită valului de reacţii în media şi pentru că nu vreau să existe confuzii, am glumit. Ok? Nu mi-am schimbat numele. Este doar un alter ego. Un alter ego al meu este dragostea".

Combs a mai pus că poate fi apelat cu oricare dintre numele sale vechi. Rapperul a fost cunoscut drept Puff Daddy în 1997, iar în anul următor şi-a folosit prenumele real, Sean John. În 1999, rapperul şi-a ales numele Puffy, iar ulterior a fost cunoscut şi drept P. Diddy şi Diddy. După ce a fost numit cea mai bogată vedetă de revista Forbes, având o avere estimată la 820 de milioane de dolari, rapperul a declarat: ”Acest lucru nu contează pentru mine. Nu îmi pasă de revista Forbes. Îmi pasă doar să fiu un tată grozav. Am trei fii şi trei fiice. Au multă iubire în inimile lor. Sunt cel mai norocos om din lume”.

Sean John Combs, născut pe 4 noiembrie 1969, este un rapper şi cântăreţ de hip-hop american, producător muzical, actor şi antreprenor. A lansat şase albume de studio şi a câştigat trei premii Grammy şi două MTV Video Music Awards. S-a extins şi în alte domenii de activitate, iar printre brandurile sale se află două linii vestimentare, o companie de producţie cinematografică şi două restaurante, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.