Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, teorie BOMBĂ despre Legea grațierii: NU s-au oprit! O vor rezolva

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan susține că cei din coaliția de guvernare nu s-au oprit cu amendamentele privind eliberarea corupților prin Legea grațierii. Rareș Bogdan susține că aceste amendamente vor reveni odată ce legea va ajunge la Camera Deputaților, iar atunci cei de la PSD își asumă inclusiv proteste ample în stradă.

Citește și: Dragnea explică DE CE a rămas REPETENT în facultate: 'Am fost FUGĂRIȚI'

Citeste si: ALERTĂ - Decizia BOMBĂ a Curții Constituționale: Dragnea NU poate fi premier

”NU VOR SĂ GUVERNEZE, CI VOR SĂ SE SALVEZE! 
Nu s-au oprit, ci doar au luat o scurtă pauză. Vor să "rezolve" totul în plenul Camerei Deputaților. Își vor asuma sute de mii de oameni în jurul Palatului Parlamentului și, pe baza faptului că Parlamentul este ales legitim, vor acționa în forță, să disperseze manifestanții, dacă aceștia vor forța nervoși intrarea în Curtea Palatului. Situația va deveni incandescentă în România și asta se va întâmpla extrem de repede. Penalii au strâns rândurile și nu vor ezita să facă orice pentru a scăpa. Cu toate consecințele pentru România. Îi interesează strict propria lor cămașă. Când Președintele va acționa, NU vor ezita sa îl suspende. "Se vor baricada" în Parlament pur și simplu și vor încerca să schimbe tot ce nu le convine. În primul rând vor izola la maxim Președintele și vor vota restrângerea la maxim a atribuțiilor lui. Singura șansă va fi #safimcuochiipeparlament
Nu va fi îndeajuns, însă în prima faza e unica soluție. În faza doi va fi interesant. Și periculos. Ei nu vor ceda iar noi nu ne vom preda. Care noi? Simplu. NOI, cei care ....nu uitam sa iubim Romania in fiecare zi!”, scrie Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.