Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Florin Iordache după ce greii PSD au făcut scut în jurul lui Dragnea la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache in parlament

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat luni că liderii PSD prezenţi luni dimineaţă în faţă la DNA pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea au fost acolo în semn de solidaritate, adăugând că nu i se pare normal modul în care anumite dosare sunt instrumentate pe bandă rulantă, potrivit news.ro.

”Era un act de solidaritate. Modul în care ne comportăm la un anumit moment cred că e un act normal. Poţi să susţii un coleg în nişte momente dificile şi, repet, modul în care merg pe bandă sau se instrumentează anumite dosare nu cred că este în regulă”, a declarat Florin Iordache.

Episodul Bivolaru și Nicolescu se repetă - Greii PSD fac scut în jurul lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost pus luni sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum, a anunţat DNA.

Dragnea a ajuns la DNA luni dimineaţă el fiind aşteptat de aproximativ 50 de membri de partid, între care vicepremierul Paul Stănescu, liderul PSD Dolj Claudiu Manda şi secretarul general al partidului, Marian Neacşu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.