Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roli Farago, primul român cu o producție muzicală în jocurile pentru Android

Farago

Roli Farago sau Roli Mc. Un nume de care veți auzi de acum încolo mai ales cei care au smartphon-uri care folosesc Android. Una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri pentru sistemul Android are, de ceva vreme "muzică by Lugoj".

Muzica este marea pasiune a lui Roli Farago, un tânar de 18 ani din Lugoj. Roli Farago, cunoscut sub numele de Roli Mc, și-a descoperit pasiunea muzicala din beat-urile de rap/hip-hop. Dupa o vreme s-a simțit atras de ritmurile dubstep și începe sa puna instrumentale “pe foaie”, dar cum era ceva nou pentru el, parea greu de realizat. Dupa 2 ani de munca, artistul reușește sa produca prima sa piesa dubstep: „We Are Dubstep Romania”.
Au trecut anii și muzica electronica a început sa-i cada la picioare, devenind tot mai pasionat și ambițios în ceea ce face. Astfel, acum un an și-a înființat propria casa de discuri online, Massive Records, menita sa promoveze tinerele talente din industrie.
„Mă jucam și mă gândeam că ei nu prea au muzică, aveau o singură melodie pe fundal și m-am gândit să iau legătura cu ei să le ofer serviciile mele”, spune Roli Farago, creator muzică pentru jocuri.
Producatorul de jocuri, EA Games l-a adus pe Roli Mc în pragul celebritații, piesa numita Speed Run, fiind nominalizata pentru jocul Need For Speed No Limits , dar cum producția a venit de la un artist independent, din pacate nu a mai fost introdusa în joc. Cu toate acestea, artistul nu s-a dat batut și a creeat coloana sonora pentru jocul Android, Real Drifting, creatorii jocului introducând 4 piese in joc plus una într-un trailer. Creatorii jocului Nitro Nation la fel au facut si au introdus in 2 videoclipuri muzica lui dar cei de la Nitro Nation vor mult mai mult.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.