Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL: A fost SCOS din cursa pentru președinția partidului

busoi orban busoi

Comisia de Organizare a Congresului PNL s-a întrunit luni pentru a analiza condiţiile statutare întrunite de moţiunile depuse de candidaţii la preşedinţia partidului, stabilind că moţiunile susţinute de Ludovic Orban şi Cristian Buşoi îndeplinesc condiţiile pentru a fi votate la Congresul liberalilor, care va avea loc sâmbătă.

Potrivit unui comunicat transmis redacției STIRIPESURSE.RO, în urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Judeţene, moţiunile susţine de Ludovic Orban - "Partidul Naţional Liberal- Forţa Dreptei" şi de Cristian Buşoi - "PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată şi puternică!" au îndeplinit condiţiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii şi votului în cadrul Congresului PNL de sâmbătă.

Citește și: Noi detalii despre boala Denisei Manelista: Mama artistei anunță că are CANCER în tot corpul

Liberalii arată că moţiunea susţinută de Viorel Cataramă - "Politica naţională - Calea liberală" nu a întrunit condiţiile statutare pentru a fi spusă dezbaterii şi votului în cadrul Congresului PNL, întrucât nu a fost validată de Comitetele Directoare Judeţene din cel puţin 10 filiale ale partidului, conform art. 72, alin. 1 din Statutul PNL.

De asemenea, Comisia de Organizare a Congresului PNL a stabilit, prin tragere la sorţi, ordinea susţinerii moţiunilor la lucrările Congresului, primul fiind Cristian Buşoi, urmat de Ludovic Orban, fiecare moţiune având alocate câte 60 de minute.

Citește și: Topul țărilor în care elevii sunt cei mai fericiți: Cine e pe primul loc și unde sunt cei mai nefericiți elevi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.