Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL NAȚIONAL Simona Halep e DESFIINȚATĂ: 'E prea labilă psihic'

simona halep fed cup

Profesorul Tudor Bompa spune că jucătoarea de tenis Simona Halep, nr. 4 mondial, nu poate obține rezultatele pe care și le dorește în primul rând din cauza labilității psihice.

''Eu cred că este prea labilă psihic, dar nu pot s-o judec pentru că nu o cunosc. Însă urmăresc și văd cum reacționează. Nu este o reacție de om foarte controlat. În sport nu se poate să nu fi controlat. Uitați-vă la scrimă, ce este mai exploziv și mai reactiv decât scrima? Dacă ei ar reacționa ca Simona, ce ar ieși, s-ar împunge unii pe alții? Trebuie să fie un control continuu. Ca pregătire, habar nu am ce face ea, dar tenisul este un sport exploziv, de mare putere, de activitate'', a declarat prof. univ. dr. Tudor Bompa, un expert în planificarea antrenamentelor la sportivi.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Profesorul de origine română a opinat că un mental coach poate ajuta unii sportivi, dar nu aduce întotdeauna succesul: ''În ce privește mental coaching-ul, am și eu părerile mele. Uneori merge, alteori nu merge. Eu am crescut în mentalitatea asta din anii '50-'60 în România, când pregătirea fizică era atât de dominantă încât și aspectul mental o urmărea pas cu pas și era un element care se traducea prin performanță. Ca să spun mai multe lucruri, ar trebui să știu ce face ea, dar nu am nicio idee ce face. Mă decepționează uneori, pentru că a demonstrat capacități extraordinare, dar nu control''.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

În 2016, Halep a câștigat 3 turnee WTA, Montreal, București și Madrid, iar în turneele de Grand Slam a atins sferturile la Wimbledon și US Open.

Tudor Bompa (83 de ani) este posesor a peste 20 de premii internaționale, autor a 14 cărți traduse în 18 limbi și cel care a conceput programe de pregătire pentru sportivi, care sunt folosite în prezent în peste 180 de state ale lumii. El trăiește de mai mult timp în Canada.

Citește și: Face MILIOANELE cu raba: Ea e cea mai bine plătită cântăreață din lume / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.