Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță 'MARELE CUTREMUR' în justiție! Operațiunea 'LOVERBOY' stă să EXPLODEZE. Magistrate agățate cu un scop precis

Mens Health
sex

Dezvăluiri picante din sistemul juridic! Conform unor informații intrate în posesia ziarului Național, urmează „marele cutremur” în justiție, imediat ce se va da drumul la cepul cu dezvăluiri picante despre halucinanta viață amoroasă a multora dintre procuroarele și judecătoarele care au facut carieră în magistratură, unele având chiar o ascensiune fulminantă, ajungând pe posturi cheie ale sistemului juridic.

Potrivit lui Cătălin Tache, este vorba despre o adevărată rețea de tineri apropiați de anumite servicii secrete, despre unii dintre ei existând chiar indicii rezonabile că ar fi agenți mai mult sau mai puțin acoperiți ai respectivelor structuri informative și care „prin metoda „LOVERBOY”, au racolat de-a lungul ultimilor ani mai multe procuroare si judecatoare, majoritatea trecute de prima tinerete, pe care le-au facut sa se indragosteasca de ei. Dupa care, spre deosebire de interlopii care le plasau retelelor de trafic de persoane, baietii din sistem le puneau pur si simplu sa se prostitueze profesional!”.

PPE și ALDE, solicitare de ultimă oră către UE în privința Acordului de asociere cu Republica Moldova

Metoda LOVERBOY este caracterizată de experții în combaterea traficului de persoane drept „ modul prin care traficantii se folosesc de atasamentul emotional al unei femei pentru a o obliga sa se prostitueze. Strategia adoptata este una complexa, bine pusa la punct si cu atat mai perfida cu cat distruge sufletul vicitimei, atasamentul emotional dezvoltandu-se pe parcursul mai multor luni sau chiar ani”. În plus, specialiștii insistă asupra faptului că „ LOVERBOY mizeaza pe vulnerabilitatea victimei, o manipuleaza, in asa fel incat femeia ajunge sa creada ca nu mai poate trai fara el.”

„Ce-i drept, pana acum au mai rabufnit astfel de cazuri, singulare, unul dintre ele facand rolul unei anchete a DNA chiar in aceste zile. Numai ca in niciuna din spetele instrumentate deja de procurorii anticoruptie nu se regaseste scenariul descris in rapoartele care ar putea expoda odata cu desecretizarea arhivei SIPA”, scrie jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.