Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful UNPR vrea inventarierea terenurilor vândute străinilor

Valeriu Steriu

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea politică a demarat strângerea de semnături pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentare care să inventarieze suprafeţele de teren care au fost vândute către cetăţenii străini în ultimii 25 de ani. "Este un element foarte important pe care dorim să-l aflăm. Se vorbeşte foarte mult despre acest aspect. Nu există în clipa de faţă o situaţie cu o evoluţie clară. De aceea, în faţa unei comisii dorim ca în 30 de zile de la momentul aprobării documentului această comisie să funcţioneze din plin", a precizat Valeriu Steriu.

 

Conform acestuia, comisia va putea să solicite oricărei instituţii din România orice tip de document necesar pentru a efectua acest inventar, conform Agerpres.

 

Valeriu Steriu s-a aflat, miercuri, la Iaşi, pentru a lua parte parte la o şedinţă tehnică de campanie cu Biroul Politic al filialei ieşene, eveniment la care au fost prezenţi şi candidaţii la alegerile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.