Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea anunță de ce A PIERDUT în fața lui Muguruza

www.cugetliber.ro
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea (locul 78 WTA) a fost eliminată de Garbine Muguruza (2-6/3-6) în optimile de finală ale turneului de la Australian Open și susține că diferența a fost făcută de greșelile numeroase pe care le-a făcut în disputa de azi.

"Cred că am greșit foarte mult și asta a făcut diferența astăzi. Ea a servit destul de bine, a fost constantă. Am avut câteva oportunități pe care nu le-am fructificat și atunci am pierdut începutul de set doi: am avut 1-0, minge de break, apoi 40-0 pe serviciul meu.

Citește și: Begu şi Tecău, în optimile probei de dublu mixt la Australian Open

Acolo a fost o oportunitare, dacă făceam 3-0 era complet altceva. Însă au fost câteva momente care mi-au scăpat și îmi asum, pentru că nu am gestionat bine situația", a spus românca de 26 de ani pentru treizecizero.ro.

Cîrstea a reușit cea mai bună performanță din carieră la Australian Open și va urca în top 60 după această competiție și susține că nu s-a pregătit într-un anumit mod pentru acest turneu.

"Clar e un turneu pozitiv. Pentru mine nu contează că e meci de 250 sau de ITF 25k sau Grand Slam. Pregătirea pentru fiecare meci e aceeași. Nu am făcut nimic diferit doar pentru că a fost Grand Slam, pur și simplu încerc să nu am foarte multe așteptări", a adăugat Sorana Cîrstea.

"La tenis e ca atunci când te duci la un examen. Știi cât ai învățat și te aștepți la o anumită notă: dacă am învățat de 9, 10, n-am cum să iau 4, sau invers. Așa e și în tenis: dacă știi că ți-ai făcut treaba, la un moment dat trebuie să iasă lucrurile. Cum am mai spus, nimic nu e coincidență, e doar muncă", a spus Sorana Cîrstea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.