Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steliano Filip, apel către proprii coechipieri: Trebuie să avem şi noi orgoliul nostru. Nu e normal după ce ne-am bătut la titlu să pierdem cu oricine acasă

www.agerpres.ro
Steliano Filip Dinamo

Fotbalistul dinamovist Steliano Filip a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să joace în primul rând pentru Dinamo şi să aibă orgoliu. El consideră că nu este normal ca Dinamo să piardă cu oricine acasă, după ce s-a luptat pentru titlu. "Nu trecem printr-o perioadă foarte bună, dar ce a fost a fost, ne gândim acum să câştigăm mâine, pentru că ăsta e cel mai important lucru. Trebuie să jucăm în primul rând pentru Dinamo, să avem şi noi orgoliul nostru. Contează mai puţin cine e antrenor, noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Eu ştiu ce înseamnă Dinamo şi nu e normal după ce ne-am bătut la titlu să pierdem cu oricine acasă. Mai sunt multe puncte în joc până la play-off şi eu cred că până la final vom fi în primele şase. Trebuie însă să adunăm puncte", a spus Filip.

Jucătorul a menţionat că regretă ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ, dar nu consideră că el "trage pe cineva în jos". "Eu nu cred că trag pe nimeni în jos. Forţez eu pe cineva să vină cu mine? Normal că regret episodul de la Piatra Neamţ, dar s-au scris şi multe neadevăruri. Nu mai vreau să vorbesc despre asta", a afirmat Filip. FC Dinamo va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.45, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a XIX-a a Ligii I, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.