Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA pregătesc LOVITURA pentru Coreea de Nord: Ce plan are Casa Albă

Secretarul de stat american Rex Tillerson a declarat miercuri presei că Statele Unite ar putea adăuga din nou Coreea de Nord pe lista statelor care sprijină terorismul, transmite Reuters.

"Revizuim toate statutele Coreei de Nord, atât în privinţa sponsorizării de stat a terorismului, cât şi a altor modalităţi prin care putem pune presiune pe regimul de la Phenian să reia cooperarea cu noi, dar o cooperare de pe o poziţie diferită de cea de la discuţiile precedente", a spus Tillerson. "Evaluăm toate aceste opţiuni", a adăugat el, scrie agerpres.ro.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Şeful diplomaţiei de la Washington a mai afirmat că "un Iran necontrolat are potenţialul de a o lua pe acelaşi drum ca şi Coreea de Nord şi de a lua după el întreaga lume". "O politică completă faţă de Iran necesită abordarea tuturor ameninţărilor din partea Iranului şi este clar că sunt multe", a continuat Tillerson.

Miercuri, Teheranul a fost ţinta criticilor şi din partea secretarului american al apărării, Jim Mattis, care a declarat în Arabia Saudită că Iranul este prezent în toate problemele din Orientul Mijlociu. Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, ceruse deja revizuirea întregii politici faţă de Iran, inclusiv a sancţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.