Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Summit-ul la care vor participa Donald Trump și alți lideri ai lumii va fi 'LOVIT' de o mare furtună tropicală: Avertisment URIAȘ al autorităților

furtuna

O furtună tropicală va lovi oraşul Da Nang din centrul Vietnamului vineri, cu două zile înainte de debutul conferinţelor organizate în această localitate în cadrul summitului APEC 2017, la care sunt aşteptaţi să participe numeroşi lideri ai lumii, inclusiv preşedintele american Donald Trump, au avertizat joi autorităţile locale, citate de DPA.

Furtuna Damrey, care s-a format la est de Filipine, va atinge coastele Vietnamului pe 3 noiembrie, au precizat specialiştii de la Centrul Naţional de Prognoze Hidrologice şi Meteorologice, potrivit Agerpres.

Citește și: Declarație halucinantă a atacatorului care a făcut prăpăd la New York: 'Sunt mulțumit de ce am făcut'! Ce urmează pentru acesta

Oraşul Da Nang şi regiunile limitrofe se confruntă cu "riscul de a fi afectate de ploi abundente, care cresc pericolul de inundaţii, viituri, alunecări de teren în munţi şi inundaţii extinse în zonele joase şi în regiunile urbane", au prevenit meteorologii din Vietnam.

Prim-ministrul vietnamez Nguyen Xuan Phuc a îndemnat miercuri ministerele şi autorităţile locale să se pregătească pentru această furtună.

Summitul APEC va debuta duminică cu o întrunire a Consiliului Consultativ de Afaceri, iar liderii politici ai lumii vor participa la diverse reuniuni începând de luni.

Citește și: Coreea de Nord, atac incendiar la adresa lui Trump, după ce președintele SUA a amenințat că va dezlănțui 'focul și mânia': 'Deranjat mental iremediabil'

Donald Trump va ajunge la summitul APEC din Vietnam pe 10 noiembrie. Apoi, preşedintele american va zbura cu avionul în ziua următoare spre Hanoi, unde va efectua o vizită de stat.

Damrey este cea de-a 12-a furtună care s-a format în acest an în Marea Chinei de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.