Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Calculele lui Vasile Blaga

blaga

În stenograme, Teodor Atanasiu îl acuza pe Vasile Blaga că nu își dorește venirea la guvernare a PNL pentru că i-ar fi frică de DNA.

Surse din fostul PDL ne-au explicat însă că Vasile Blaga are alte calcule și vede diferit față de vechii liberali momentul optim pentru venirea la guvernare a marelui PNL.

”Nouă ne-a spus clar Blaga că acum nu se poate, indiferent ce ai face. Toate forțele sunt concentrate pe moțiunea din toamnă, nu pe cea de acum”, ne-au precizat surse din fostul PDL.

Strategia pe termen lung ar însemna ca vechii liberali să aducă acum tot ce pot în Parlament, iar pe timpul verii să se activeze Vasile Blaga. În funcție de cât mai este nevoie de la această moțiune de cenzură, Blaga și foștii PDL-iști vor forța să mai aducă oameni în Parlament pentru a dărâma guvernul Ponta în toamnă.

”Dacă intri acum riști ca până în 2016 să te erodezi, plus că acum venim pe o serie de măsuri ale PSD extrem de greu de gestionat de un Guvern nou. Reducerea TVA va fi o undă de șoc și este foarte greu de gestionat de un Guvern aflat la început”, ne-au mai precizat sursele noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.